Magistratul care a condus cu delegaţie Secţia penală a Judecătoriei Focşani nu mai este dorit în această funcţie

Magistratul care a condus cu delegaţie Secţia penală a Judecătoriei Focşani nu mai este dorit în această funcţie

CSM a decis

Decizia a fost luată de Consiliul Superior al Magistraturii, cu mare majoritate de voturi. Cătălin Crăciun este un fost ofiţer de poliţie

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Superior al Magistraturii nu a fost de acord ca funcţia de preşedinte al Secţiei penale a Judecătoriei Focşani să fie ocupată de Cătălin Crăciun.

Secţia pentru judecători a respins propunerea ca magistratul de la Judecătoria Focşani să continue pe acest post. ”Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea propunerii preşedintelui Judecătoriei Focşani privind numirea în funcţia de preşedinte al Secţiei penale a Judecătoriei Focşani a domnului judecător Cătălin Constantin Crăciun. (1 vot admitere, 9 voturi respingere)”, se arată în comunicarea Consiliului Superior al Magistraturii.

Cătălin Crăciun  este judecător din anul 2013, după ce timp de zece ani a fost ofiţer de poliţie la Poliţia Municipiului Bîrlad, la Biroul de Investigaţii Criminale. Tot CSM l-a numit cu delegaţie anul trecut, după avansarea ca preşedinte al Judecătoriei Focşani a magistratului Iulian Păun. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: