Magazin cu haine militare în oraş

Ofiţerii, subofiţerii şi agenţii din Armată, Jardarmerie, Poliţie şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă care vor să-şi împrospăteze garderoba de serviciu datorită faptului că cea veche nu-i mai încape sau din diferite motive au acum în municipiul Focşani un magazin specializat, care vinde astfel de vestimentaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi deschis de doar de două zile, foarte mulţi militari au trecut pragul magazinului pentru a consulta oferta de ţinută militară.

Cei care lucrează în sistemul militar spun că deşi primesc gratis de la unitate echipamentul de serviciu, de multe ori nu-şi găsesc mărimile potrivite la haine, aşa că preferă să şi le procure contra cost din comerţ.

„Am venit aici pentru că mă interesează articolele de îmbrăcăminte de instrucţie, dar şi de oraş. Anumite articole din echipamentul de la unitate nu mi se mai potrivesc. În plus, vreau să-i cumpăr fiului meu o pereche de mănuşi fără degete în stil militar", ne-a declarat Marius Stoian, cadru militar la o unitate din Focşani.

Uniforme cu regim special

„Sunt produse pe care le facem la comandă. Cei care vor să cumpere de la noi trebuie să prezinte legitimaţia de serviciu. La poliţişti este mai complicat, ei având stabilit prin ordin intern ca aceste comenzi de echipament să se facă prin dispoziţia unităţii", ne-a spus Violeta Chelaru, reprezentant magazin.

Nu toată vestimentaţia din magazin intră sub incidenţa ţinutelor militare cu regim special, astfel că tinerii care vor să adopte stilul „military" pot găsi în magazin tot ce-şi doresc, de la tricouri, cămăşi, pantaloni, pălării, bocanci şi până la ceasuri, brichete, ochelari.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările