Liceul "Ioan Slavici" din oraşul Panciu, cel mai modern din Vrancea. Unitatea şcolară are laboratoare, bază sportivă cu gazon sintetic şi observator astronomic

Liceul

Liceul „Ioan Slavici” din Panciu a beneficiat de un proiect cu fonduri europene privind extinderea, dotarea şi reabilitarea liceului, în valoare de peste 30 de milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 În cele două noi corpuri de clădiri vor funcţiona 16 laboratoare de specialitate, sala multimedia şi observatorul astronomic.

Investiţia mai are şi o bază sportivă modernă, dotată cu gazon sintetic,  tabelă de afişaj electronică, precum şi cu o instalaţie de iluminat nocturn.

„În acest moment, putem afirma că avem cel mai modern liceu din judeţul Vrancea. Este o realizare importantă a administraţiei locale, pentru care învăţământul a fost şi rămâne o prioritate majoră. Elevii pănceni vor beneficia de condiţii de studiu la standarde europene şi datorită dotărilor de care vor beneficia cele 16 laboratoare de specialitate. Achiziţiile vizează dotări de laborator - servere, monitoare, calculatoare, licenţe de operare, imprimante, scanner, copiatoare, routere,   pachete de aplicaţii – licenţe Microsoft Office în limba română, videoproiectoare, table interactive, ecrane de proiecţie, trepiede ecran, balanţe analitice, balanţe farmaceutice, microscoape, truse de electroliză, truse de chimie, aparate pentru distilarea apei, mese laborator, scaune, microscoape, truse de disecţie, modul de sticlărie, modul de ustensile, telescoape", a precizat primarul oraşului Panciu,  Iulian Nica.

„EDU PANCIU - Proiect pentru extinderea, dotarea şi reabilitare Liceului «Ioan Slavici»“ are o valoare totală de 30.494.077,94 lei şi este cofinanţat de Uniunea Europeană, prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Lucrările la acest obiectiv de investiţii au început în luna martie a anului 2012.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: