Liceenele din Focşani s-au încins la un meci de fotbal

Liceenele din Focşani s-au încins la un meci de fotbal

Fotbalul nu este doar un sport exclusiv bărbătesc

Elevele au participat la un campionat judeţean de fotbal feminin, organizat de Asociaţia “Change Your Lifestyle for You”, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Vrancea şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Campionatul judeţean de fotbal feminin s-a desfăşurat la Sala Polivalentă din Focşani, sub denumirea de „Cupa Tinerelor Talente”, iar pe parcursul a două ore publicul s-a delectat urmărind jucătoarele care au vrut parcă să demonstreze că fotbalul nu este numai un sport de băieţi.

Potrivit organizatorilor, obiectivul general al evenimentului  l-a constituit promovarea unui stil de viaţă sănătos prin sport, dar şi promovarea fotbalului feminin la nivel judeţean.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia “Change Your Lifestyle for You”, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Vrancea şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea. 

Mai puteţi citi:

FOTO-VIDEO  O puştoaică din Focşani, fotbalistă în echipa băieţilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: