Jumătate din locatarii blocului NATO din Focşani, tăiaţi de la apă

Jumătate din locatarii blocului NATO din Focşani, tăiaţi de la apă

Blocul NATO

Angajaţii primăriei Focşani au tăiat apa trece din blocul G2 din Focşani, supranumit blocul NATO, acolo unde locuiesc foarte mulţi oameni fără contracte de chirie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile locale din Focşani nu mai vor să tolereze situaţia de la blocul G2, cunoscut sub denumirea de blocul NATO, unde sunt 105 garsoniere şi unde aproape jumătate din chiriaşi ocupă abuziv camerele şi nu plătesc utilităţile.

Prin urmare, Primăria Focşani a sistat alimentarea cu apă a locuinţelor în cauză, lucru care a stârnit mânia celor acre trăiesc acolo.

"Le-am închis apa pentru că nu au plătit niciodată nimic şi nici nu vor să intre în legalitate. I-am pus să semneze o declaraţie pe proprie răspundere că se angajează să plătească lunar apa consumată, pentru că le-am pus şi contoare, apoi să-mi aducă declaraţii de la locul de muncă. Mi-au răspuns că nu sunt învăţaţi să muncească, că până acum li s-a dat de la primărie şi mâncare, şi de toate, ori nu se mai poate aşa ceva", ne-a spus Marius Iorga, viceprimarul municipiului Focşani.

Acţiunea vine şi ca urmare a unui control Curţii de Conturi, care trage la răspundere Primăria Focşani pentru că nu are contracte de închiriere cu cei care stau acolo, oameni care au acumulat datorii de sute de mii de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: