Judeţul Vrancea, promovat pentru 11.000 de euro în revista companiei aeriene Wizzair

Judeţul Vrancea, promovat pentru 11.000 de euro în revista companiei aeriene Wizzair

Pasagerii Wiyyair vor citi în timpul zoborului informaţii despre Vrancea

Consiliul Judeţean Vrancea va plăti 49.137 de lei, pentru două luni de apariţie în revista Wizz Magazine, aparţinând unei cunoscute companii aeriene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Călătorii cu avionul care vor alege să folosească cursele companiei aeriene Wizzair vor găsi, în ediţiile din lunile iunie-iulie şi august-septembrie ale revistei WizzMagazine, informaţii despre judeţului Vrancea.

Consiliul Judeţean Vrancea a semnat un contract cu o companie londoneză de marketing, în sumă de aproximativ 11.000 de euro, obiectul contractului fiind promovarea judeţului Vrancea.

Probabil că şefii administraţiei judeţene au gândit că poate şi pe această cale vor reuşi să aducă mai mulţi turişti în Vrancea, un judeţ extrem de frumos, dar cu infrastructura la pământ, fapt pentru care este neatractiv.

Mai puteţi citi:

FOTO Consiliul Judeţean Vrancea a trimis în faliment SC Drumuri şi Poduri, iar statul a rămas în gaură de 28 de milioane de lei

Consiliul Judeţean Vrancea bagă bani în proiectarea de poduri fără să aibă sursă de finanţare pentru construirea lor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: