Jaf de mii de euro, din casele a două bătrâne de la munte. Trei femei implicate în furt

Jaf de mii de euro, din casele a două bătrâne de la munte. Trei femei implicate în furt

IBanii au fost recupera'i

Întâmplările au avut loc în comuna Negrileşti. Sumele de bani furate sunt foarte mari iar poliţiştii s-au dovedit a fi eficienţi de data aceasta.


Un barbat din comuna Negrileşti, judeţul Vrancea, a alertat poliţia marţi cu privire la faptul că patru persoane necunoscute, profitând de neatenţia mamei sale,  i-au furat suma de 8.700 Euro si un inel din aur,  din interiorul locuinţei  sale.

Poliţiştii au aflat că hoţii au pătruns în locuinţă sub pretextul că vor să cumpere diverse bunuri şi, profitând de neatenţia femeii ar fi sustras suma de bani, după care au plecat cu un autoturism într- o direcţie necunoscută.

În continuarea investigaţiilor, poliţiştii au mai stabilit  că aceştia, folosind acelaşi pretext, ar mai fi  sustras suma de 1.870 euro de la locuinta unei femei aflata în vecinătatea locuinţei primului reclamant.

"În cursul activităţilor specifice desfăşurate, inclusiv vizualizarea imaginilor surprinse de  camerele video amplasate în  comuna Bârseşti, poliţiştii au identificat un autoturism ce se deplasa din direcţia Negrileşti către Valea Sării, bănuit că ar fi fost folosit de persoanele în cauză la săvârşirea furturilor.Astfel, în scurt timp, cu  sprijinul acordat de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Vidra, autoturismul în cauză a fost oprit  pe un drum forestier din comuna Nereju, judeţul Vrancea", potrivit IPJ Vrancea.

După legitimarea  persoanelor identificate în autoturism, respectiv un bărbat de 40 de ani şi trei femei, de 31,36, 43 de ani , din judeţele Dolj şi Olt, poliţiştii le-au condus la sediul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici, în vederea audierii si continuării cercetărilor.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit de poliţişti celor două persoane vătămate.

Pe numele celor în cauză continuă cercetările sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: