Iubitul consilierei PNL Ana Maria Dimitriu, numit încă o dată la conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea

Iubitul consilierei PNL Ana Maria Dimitriu, numit încă o dată la conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea

Ana Maria Dimitriu şi Cătălin Bunghez

Stomatologul cătălin Bunghez a fost numit, pentru a doua oară într-o lună şi jumătate, la şefia DSP. Cel cu care a făcut echipă în timpul stării de urgenţă, liberalul Dragoş Cosma, şi-a dat demisia în această săptămână din funcţia de director adjunct.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ordinul de numire a lui Bunghez în funcţie a fost semnat joi seara de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Horaţiu Moldovan, şi este valabil pe durata stării de alertă, raporturile urmând să înceteze în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

"Funcţia este validă pe durata stării de alertă, iar raporturile juridice încheiate potrivit prevederilor art. 11 din Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 încetează  de drept în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă. Numirea noii conduceri a DSP Vrancea vine ca urmare a Ordinului 769/27.05.2020, prin care se ia act de demisia dr. Cătălin Graur, din funcţia de director executiv la instituţiei, începând cu data de 26.05.2020. Astfel, raporturile de serviciu ale dr. Cătălin Graur cu Ministerul Sănătăţii au încetat prin acordul părţilor", potrivit DSP Vrancea.

Bunghez îl înlocuieşte la şefia DSP pe dr. Cătălin Graur, care şi-a dat demisia din funcţie după ieşirea din starea de urgentă, el fiind suspendat pe 13 aprilie, pentru că a gestionat prost criza Covid-19.

În mod inexplicabil, pe 15 mai Ministerul Sănătăţii l-a detaşat pe Graur la conducerea DSP Suceava, dar acesta a refuzat postul şi a intrat în concediu medical, ulterior demisionând din funcţie.

Actualul director al DSP este iubitul consilierei locale PNL Ana Maria Dimitriu, o apropiată a ministrului Dezvoltării, Ion Ştefan. El este medic stomatolog în comuna Soveja.

Ministerul Sănătăţii urmează să numească şi un director adjunct la DSP Vrancea, întrucât cel cu care Bunghez a făcut echipă în timpul stării de urgenţă, liberalul Dragoş Cosma, şi-a dat demisia în această săptămână din funcţia de director adjunct.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările