Infracţiune de trafic de influenţă pentru obţinerea unui permis de conducere, soluţionată după 12 ani

Infracţiune de trafic de influenţă pentru obţinerea unui permis de conducere, soluţionată după 12 ani

Mita a fost soluţionată de judecători

Cauza a fost constituită în urma unor denunţuri şi sesizări din oficiu înregistrate la Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea în perioada 2009 – 2011.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Galaţi a pronunţat o hotărâre definitivă prin care au fost respinse, ca nefondate, apelurile declarate de trei vrânceni împotriva sentinţei penale a Tribunalului Vrancea prin care aceştia au fost condamnaţi la  pedepse de 1 an şi 4 luni închisoare, cu suspendare.

Ei au fost acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Anchetatorii arată că la 5 mai 2010, inculpatul M.E., pe atunci director al unei şcoli de şoferi, a pretins şi a primit de la martora Z.M. suma de 250 de euro, lăsând să se creadă că are influenţă pe lângă funcţionarii examinatori şi a promis că îi va determina pe aceştia să o promoveze la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere categoria B. 

În rechizitoriu se mai spune că la 8 iunie 2010, inculpatul C.G.M. a pretins suma de 200 de euro de la inculpata P.C. şi suma de 250 de euro de la martorul C.G.C. pretinzând că are influenţă pe lângă funcţionari din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculări Vehicule Vrancea şi a promis celor două persoane că îi va determina pe examinatori să le promoveze la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere categoria B. 

În luna iunie 2010, inculpatul L.I.E. împreună cu L.C. l-a sprijinit pe numitul C.G.M. să pretindă sumele de bani sus-menţionate de la inculpata P.C. şi de la martorul C.G.C. şi să le promită celor doi că îi va determina pe examinatori să-i promoveze la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere categoria B - se mai arată în rechizitoriu.

Vă mai recomandăm:

Fost primar din Vrancea, suspect într-o infracţiune de furt, ridicat de "mascaţi". Ce a spus despre actualul edil VIDEO

VIDEO Cal furat cu taxiul, transportat 40 km în urma maşinii, pe Valea Oltului: „Unul şofa şi altul îl ţinea de frânghie”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările