Incendiu în Club Colectiv. Patron de club din Focşani, dezvăluiri „incendiare“ despre pericolele din localuri. „Am luat decizia să nu mai fac această activitate“

Incendiu în Club Colectiv. Patron de club din Focşani, dezvăluiri „incendiare“ despre pericolele din localuri. „Am luat decizia să nu mai fac această activitate“

Willy Brumăreanu

Incendiu în Clubul Colectiv. Willy Brumăreanu, administratorul Club Vox, care s-a confruntat în primăvară cu un incendiu devastator, soldat doar cu pagube materiale, denunţă modul periculos în care funcţionează localurile publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia din Bucureşti a creat emoţie, iar sâmbătă seara mai mulţi patroni de cluburi au decis să-şi închidă pentru o seară afacerea.

Nu este clar dacă au făcut în respct pentru victimele tragediei, ci să ascundă nereguli, aşa cum atrage atenţia  DJ-ul Willy Brumareanu, proprietarul clubului Vox din Focşani. Acesta s-a confruntat cu un incendiu de proporţii în primăvara acestui an, noaptea, din fericire fără victime, în urma căruia nu s-au luat niciun fel de măsuri.

„Pe data de 17 Aprilie 2015, ora 03:12, la Clubul Vox pe care îl administrez a avut loc un incendiu cauzat de un expresor de cafea. La acea dată şi oră mă aflăm în incinta locatiei şi mulţumesc Bunului Dumnezeu în fiecare clipă pentru faptul că nu se aflau tineri în club. Am trăit clipe pe care nu le doresc nimănui să le trăiască până în momentul în care au intervenit echipajele I.S.U.. Le mulţumesc din tot sufletul pentru intervenţia foarte rapidă şi profesionalismul de care au dat dovadă şi le datorez viaţa mea. Au ajuns în maximum 5-6 minute din momentul în care am sunat la 112, timp în care am încercat personal să iau măsuri pentru stingerea incendiului, dar am fost în imposibilitatea de a o face deoarece locaţia pe care o am cu contract de închiriere se află în incinta Casei de Cultură din Focşani, instituţie care de foarte mulţi ani mi-a blocat căile de acces în caz de evacuare: nu are apă în instalaţiile de hidranţi pentru intervenţii în caz de incendiu, atât pentru locaţiile închiriate cât şi în sala de spectacol în care au acces 600 de persoane”, spune Willy Brumăreanu.

Incendiu în Clubul Colectiv. „Se poate ajunge oricând la un dezastru“

DJ-ul trage un semnal de alarmă şi spune că se poate ajunge oricând la un dezastru la un spectacol sau un bal al bobocilor cu sală plină, în caz de cutremur sau incendiu.

"Personal le-am adus la cunoştinţă de nenumărate ori despre această situaţie şi mi-au spus că: “sunt doar un simplu chiriaş şi nu mă priveşte pe mine această problema”, ca drept dovadă de la momentul întâmplării tragicului eveniment, 17 Aprilie 2015, până în prezent, 31 octombrie 2015, nu a fost întocmit un proces verbal de constatare a evenimentului, dând dovadă de lipsă de interes şi responsabilitate faţă de viaţa celor care vin în această instituţie de cultură, iar de la producerea incendiului până în prezent nici în momentul de faţă nu există apă în instalaţiile de hidranţi. Dacă în momentul producerii incendiului exista apă în instalaţiile de stingere a incendiului eram în posibilitatea de a salva o foarte mare parte din munca mea de o viaţă, dar am privit neputincios şi cu durere în suflet cum ardea. Timp de 5 minute, până au intervenit echipajele I.S.U., am trăit clipe de coşmar şi am avut senzaţia că au trecut cinci ani din viaţa mea. Este foarte greu de exprimat prin cuvinte acele clipe trăite de mine şi, din cauza acestui eveniment, am luat hotărârea să nu mai fac niciodată acest gen de activitate pentru a nu pune în primejdie viaţa tinerilor”, spune Willy Brumăreanu.

El îi roagă pe managerii de cluburi să fie responsabili şi să nu se joace cu vieţile tinerilor.

Mai multe ştiri despre incendiul de la Clubul Colectiv 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările