Incendiu în Club Colectiv. Mihaela Vieru, fata din Oneşti care a murit împreună cu iubitul ei, va fi înmormântată miercuri în Vrancea

Incendiu în Club Colectiv. Mihaela Vieru, fata din Oneşti care a murit împreună cu iubitul ei, va fi înmormântată miercuri în Vrancea

Trupul Mihaelei este depus la Oneşti FOTO: Deşteptarea

Tânăra, care avea 32 de ani, va fi înmormântată în comuna Rugineşti, acolo unde îşi dorm somnul de veci şi bunicii ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihaela Vieru, tânăra de 32 de ani din Oneşti, care a murit în Club Colectiv împreună cu iubitul ei, toboşarul Costantin Ignat, va fi înmormântată miercuri în comuna Rugineşti, din judeţul Vrancea.

Decizia a fost luată de familia fetei, pentru că în Rugineşti sunt înmormântaţi bunicii Mihaelei, unde aceasta îşi petrecea vacanţele când era copil.

Totuşi, slujba religioasă se va oficia la Oneşti iar mai apoi convoiul funerar se va îndrepta spre cimitirul din Rugineşti. Mihaela mai are o soră mai mare, care locuieşte în Cluj Napoca.

În tragedia de la Club Colectiv a murit şi prietenul fetei, Constantin Ignat. Acesta avea 40 de ani, lucra la Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport şi, în paralel, era membru al trupei rock Monarchy Band.

Constantin îşi pierduse părinţii în urmă cu mai mulţi ani iar de funerariile sale se va ocupa fratele său, venit special din Italia.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările