Incendiu la Club Colectiv. Fiul fostului director al societăţii de termoficare din Focşani, printre victime. Prietena băiatului a murit

Incendiu la Club Colectiv. Fiul fostului director al societăţii de termoficare din Focşani, printre victime. Prietena băiatului a murit

Valter Popescu, fostul director al ENET Focşani

Ionuţ Popescu, fiul fostului director al SC ENET Focşani, Valter Popescu, se află printre victimele cumplitei tragedii de la Clubul Colectiv din Bucureşti. Băiatul se află în stare gravă la Spitalul de Arşi din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre victimele tragediei de la Club Colectiv din Bucureşti se află şi Ionuţ Popescu, fiul fostului director al ENET Focşani, Valter Popescu.

Băiatul este angajat al unei firme din Capitală şi vineri seara se afla cu prietana şi cu alţi colegi la concert. Tatăl său ne-a spus că băiatul se află internat la Spitalul de Arşi, iar prietena lui a decedat.

„Este foarte grav, în comă indusă. Era în club cu prietena sa, care din păcate este decedată”, ne-a declarat vizibil afectat de tragedie Valter Popescu.

În tragicul eveniment de la Clubul Colectiv au murit 27 de oameni şi s-au înregistrat 146 de răniţi. Din primele date rezultă că, în urma unor efecte pirotehnice, ar fi luat foc un stâlp, apoi flăcările s-au extins pe tavan, care a ars ca o torţă.

Mai multe ştiri despre incendiul de la Clubul Colectiv 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările