Guvernul a deblocat un post pentru fiul militarului rănit în Afganistan de la Gura Caliţei

Guvernul a deblocat un post pentru fiul militarului rănit în Afganistan de la Gura Caliţei

Florinel Enache şi familia sa primiţi pe aeroport cu onoruri militare

Odată cu înfiinţarea acestui post, băiatul lui Florinel Enache va fi angajat pe postul de muncitor necalificat la Serviciul Public de Salubrizare din comuna Gura Caliţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul şedinţei de astăzi a Guvernului, executivul a aprobat un memorandum privind ocuparea unui post vacant de la primăria comunei Gura Caliţei, în condiţiile Ordonanţei de Urgenţă 34/2009.

Postul vacant este de „Muncitor necalificat la Serviciul public de salubrizare” şi a fost creat pentru fiul militarului Florinel Enache, rănit în Afganistan. De altfel, acţiunea fusese promisă săptămâna trecută chiar de către ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, care a venit personal în comuna Gura Caliţei, pentru a se interesa de condiţiile pe care le va avea acasă atunci când Florinel Enache se va întoarce acasă din spital, tot atunci stabilindu-se că se va crea un post în cadrul primăriei Gura Caliţei pentru fiul militarului.

Primarul comunei Gura Caliţei ne-a declarat că în vară fiul militarului va susţine Bacalaureatul, iar dacă va fi promovat va fi avansat funcţionar public în cadrul Primăriei.

Mai puteţi citi:

Militarul mutilat în război, erou la el în sat


 

citeste totul despre: