Funcţia de primar al oraşului Panciu, râvnită până acum de PSD, PNL şi PMP

Funcţia de primar al oraşului Panciu, râvnită până acum de PSD, PNL şi PMP

Alegerile vor avea loc la Panciu pe 25 mai

Alegerile vor avea loc pe data de 25 mai, în Duminica orbului, odată cu alegerile pentru alegerea reprezentanţilor României în Parlamentul European.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste patru săptămâni, locuitorii oraşului Panciu îşi vor afla noul primar în urma alegerilor anticipate pentru această funcţie, după ce la sfârşitul anului trecut titularul postului, Ion Petre, a decedat. PSD va merge în alegeri pe mâna actualului viceprimar Iulian Nica, pe care sondajele îl dau favorit, mai cu seamă că se va desfăşura un singur tur de alegeri.

La rândul lor, liberalii au decis să-l sprijine pentru funcţia de edil pe omul de afaceri Dan Macovei, un viticultor cunoscut în zonă.

Tot din mediul de afaceri provine şi candidatul Partidului Mişcarea Populară, Sorin Robu (foto) care a fost prezentat duminică în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta este managerul unei societăţi comerciale de producţie în industria confecţiilor şi pe vremea când active în PDL a fost consilier local la Panciu şi consilier.

Deocamdată, PDL se află în căutarea unui candidat pentru Primăria Panciu.

Alegerile vor avea loc pe data de 25 mai, în Duminica orbului, odată cu alegerile pentru Parlamentul European.

Mai puteţi citi:

Iulian Nica, nepotul fostului ministru Dan Nica, acuzat că îşi face campanie electorală la Panciu cu vinul "unchiului",  achiziţionat din bani publici

Alegerile pentru funcţia de primar al oraşului Panciu, odată cu europarlamentarele

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: