FOTO-VIDEO Standurile liceelor din Vrancea, asaltate de elevii de clasa a  VIII-a la „Târgul Ofertelor Şcolare”

FOTO-VIDEO Standurile liceelor din Vrancea, asaltate de elevii de clasa a  VIII-a la „Târgul Ofertelor Şcolare”

Fiecare liceu a avut câte un stand

În cadrul acestuia, toate unităţile de învăţământ liceal au venit cu standuri şi au încercat să le arate elevilor ce-i aşteaptă din toamnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sute de elevi de clasa a opta, însoţiţi de părinţi sau cadre didactice, au venit de dimineaţă la Târgul Ofertelor Şcolare, deschis în Grădina Publică din Piaţa Unirii. 

Pentru elevii care nu şi-au conturat încă o idee cu privire la liceul pe care îl vor urma, manifestarea de astăzi s-a constituit într-o ocazie prielnică de a afla direct de la sursă ceea ce pot oferi în materie educaţională unităţile liceale din judeţ.

Fiecare dintre liceele din Vrancea au încercat prin pliante şi informaţii să-şi atragă de partea lor elevii încă nehotărâţi, unele dintre unităţi având pregătite şi demonstraţii practice despre ceea ce se învaţă la şcoală.

În cadrul evenimentului au avut loc şi demonstraţii ale majoretelor de la Colegiile Naţionale „Unirea” şi Al. I. Cuza” iar în prezenţa oficialităţilor judeţului a avut loc lansarea revistei elevilor vrânceni, „Ethosul şcolar”.

Târgul Ofertelor Şcolare de anul acesta s-a desfăşurat sub deviza „Şcoala vrânceană-şcoală europeană”.

Mai puteţi citi:

ADMITERE LICEU 2013. Profesori de top din Vrancea. Aurelia Nedelcu a visat toată viaţa să devină dascăl

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: