FOTO VIDEO Performanţa în afaceri, premiată de patronatul Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii. Cine sunt afaceriştii care au avut succes în 2018

FOTO VIDEO Performanţa în afaceri, premiată de patronatul Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii. Cine sunt afaceriştii care au avut succes în 2018

Societăţile comerciale mici şi mijlocii premiate au contribuit cel mai mult la dezvoltarea economică a judeţului Vrancea în anul precedent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patronatul IMM-urilor vrâncene şi-a premiat şi în acest an, aşa cum o face de foarte mult timp, performerii. 

Distincţiile au venit ca o nouă recunoaştere a muncii din anul trecut, dar şi din urmă, în top aflându-se  firme care reuşesc să se menţină  pe primele locuri în domeniile de activitate. 

Clasamentul  a fost întocmit după bilanţurile contabile din 2018, criteriile stabilite de PÎMM ţinând cont de mărimea cifrei de afaceri, profit, rata profitului, domenii de activitate.

Cu această ocazie, s-au acordat diplome de excelenţă în afaceri, s-au acordat trofee pentru performanţă pe ramuri de activitate.


 

Preşedintele IMM Vrancea, Ion Roman, a făcut şi o analiză a situaţiei firmelor din Vrancea şi a prezentat o listă cu zece propuneri de care autorităţile ar trebui să ţină seama pentru a veni în sprijinul celor care sunt consideraţi motorul economiei româneşti.
La rândul său, preşedintele Federaţiei IMM 2 Sud-Est, Marian Filimon, a ţinut să le spună reprezentanţilor mediului de afaceri să fie pregătiţi pentru momentul când podul peste Dunăre de la Galaţi va fi finalizat, întrucât se vor deschide o mulţime de oportunităţi.

La eveniment au fost prezente şi autorităţile locale, primarul Cristi Misăilă invitându-i pe afacerişti să investească în zonele pe care primăria vrea să le atragă în intravilan, odată cu finalizarea noului Plan Urbanistic General al oraşului. Edilul a făcut şi o propunere noilor guvernanţi, privind acordarea vaucherelor de vacanţă tuturor categoriilor de salariaţi, dar cu condiţia ca veniturile beneficiarului să nu depăşească o anumită valoare.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările