
Societăţile comerciale mici şi mijlocii premiate au contribuit cel mai mult la dezvoltarea economică a judeţului Vrancea în anul precedent.
Patronatul IMM-urilor vrâncene şi-a premiat şi în acest an, aşa cum o face de foarte mult timp, performerii.
Distincţiile au venit ca o nouă recunoaştere a muncii din anul trecut, dar şi din urmă, în top aflându-se firme care reuşesc să se menţină pe primele locuri în domeniile de activitate.
Clasamentul a fost întocmit după bilanţurile contabile din 2018, criteriile stabilite de PÎMM ţinând cont de mărimea cifrei de afaceri, profit, rata profitului, domenii de activitate.
Cu această ocazie, s-au acordat diplome de excelenţă în afaceri, s-au acordat trofee pentru performanţă pe ramuri de activitate.
Preşedintele IMM Vrancea, Ion Roman, a făcut şi o analiză a situaţiei firmelor din Vrancea şi a prezentat o listă cu zece propuneri de care autorităţile ar trebui să ţină seama pentru a veni în sprijinul celor care sunt consideraţi motorul economiei româneşti.
La rândul său, preşedintele Federaţiei IMM 2 Sud-Est, Marian Filimon, a ţinut să le spună reprezentanţilor mediului de afaceri să fie pregătiţi pentru momentul când podul peste Dunăre de la Galaţi va fi finalizat, întrucât se vor deschide o mulţime de oportunităţi.
La eveniment au fost prezente şi autorităţile locale, primarul Cristi Misăilă invitându-i pe afacerişti să investească în zonele pe care primăria vrea să le atragă în intravilan, odată cu finalizarea noului Plan Urbanistic General al oraşului. Edilul a făcut şi o propunere noilor guvernanţi, privind acordarea vaucherelor de vacanţă tuturor categoriilor de salariaţi, dar cu condiţia ca veniturile beneficiarului să nu depăşească o anumită valoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: