FOTO VIDEO Noul teren de sport al Colegiului Naţional "Al. I. Cuza", inaugurat în prezenţa unuia dintre cei mai valoroşi baschetbalişti din România

FOTO VIDEO Noul teren de sport al Colegiului Naţional

Suprafaţa de joc este adecvată pentru sporturile de echipă

Suprafaţa de joc a fost dăruită de firma Holcim România, care a investit 15.000 de euro în reabilitarea terenului de sport al Colegiului Naţional „Al. I. Cuza” din Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Holcim România a inaugurat astăzi noul teren de sport al Colegiului Naţional “Alexandru Ioan Cuza”, reabilitat în urma unei investiţii de 15.000 de euro.

Terenul a fost lansat oficial printr-un meci demonstrativ de baschet la care a participat şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Baschet, Virgil Stănescu, şi care s-a desfăşurat în prezenţa autorităţilor locale şi a elevilor liceului.

În toamna anului 2014, Holcim România a demarat pe pagina oficială de Facebook concursul ”Holcim îţi premiază şcoala cu un teren de nota 10!”, sub umbrela proiectului ”Şcoala Zidarilor”.

La finalul acestuia, o şcoală din România urma să câştige reabilitarea unui teren de sport în limita unui buget de 15.000 de euro. Aproximativ 100 de şcoli s-au înscris în concurs şi peste 100.000 de persoane s-au implicat în procesul public de votare, care a generat mii de comentarii şi distribuiri pe Facebook.

Şcoala care a obţinut cele mai multe voturi şi care a beneficiat de reabilitarea terenului de sport este Colegiul Naţional “Alexandru Ioan Cuza”  din Focşani.

Premiul câştigat de Colegiul Naţional “Alexandru Ioan Cuza” reprezintă un nou succes obţinut de Colegiu în cei 125 de ani de activitate şi un real sprijin pentru performanţa sportivă a celor 1.092 de elevi.

“CNAIC reprezintă pentru judeţul Vrancea o emblemă a calităţii în educaţie, o dovadă în acest sens fiind performanţele obţinute de-a lungul timpului de elevii noştri, care au ajuns să reprezinte România la cele mai înalte niveluri. Prin construirea noului teren de sport sponsorizat de Holcim România, vom reuşi să menţinem viu spiritul competitiv şi bucuria elevilor de a dedica mai mult timp sportului şi activităţii fizice, atât de importante pentru o creştere echilibrată a copiilor. Ne bucurăm de sprijinul acordat de companii şi este minunat că acestea doresc să se implice în comunitate”, a declarat Marius Poll, Directorul Colegiului Naţional “Alexandru Ioan Cuza” din Focşani.

”Bucuria oferită elevilor din CNAIC prin sponsorizarea terenului de sport reconfirmă dorinţa noastră de a crea valoare în comunităţile locale. Credem că sprijinirea educaţiei şi investiţia în tineri reprezintă un mod cu adevărat sustenabil pentru dezvoltarea comunităţilor. Sponsorizarea oferită în cadrul proiectului Şcoala Zidarilor vine ca o continuare firească a strategiei companiei noastre pe termen lung de a construi fundaţii pentru viitorul societăţii”, a adăugat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabilă Holcim România.

Prin intermediul acestui concurs, elevii şi cadrele didactice din întreaga ţară au semnalat o nevoie reală a şcolilor din România: lipsa infrastructurii pentru terenuri de sport.

Acesta este motivul pentru care Holcim România a lansat provocarea de a reabilita un teren de sport şi altor companii, sub umbrela campaniei: „Holcim îţi predă ştafeta la fapte bune”.
 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: