FOTO VIDEO Aleşii focşăneni "s-au jucat" cu maşinuţe electrice în prima zi a Salonului Auto Vrancea

FOTO VIDEO Aleşii focşăneni

Aurel Bâcu, consilier PP-DD, un om mare la volanul unei  maşini mici FOTO: Ştefan Borcea

Cea de a XII-a ediţie a “Salonului Auto Vrancea” va avea loc în perioada 26 – 29 iunie, în Piaţa Unirii din Focşani, evenimentul fiind organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea, alături de Consiliul Judeţean Vrancea şi Primăria Municipiului Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe platoul din Piaţa Unirii şi pe bulevard, pe porţiunea cuprinsă între Big şi Restaurantul Central, se desfăşoară în aceste zile o nouă ediţie, a XII-a, a Salonului Auto Vrancea.

Potrivit organizatorilor, în acest an au răspuns invitaţiei 11 dealeri auto care vor prezenta 21 de mărci auto, valoarea exponatelor însumând şi în acest an peste 5 milioane de euro.

„Ca noutate, am adus pentru vizitatorii SAV 2014 mai multe maşini de epoca înscrise în Asociaţia RETROMOBIL Club România şi o expoziţie de motociclete de toate tipurile. Sâmbătă, 28 iunie 2014, începând cu orele 17.00, maşinile şi motocicletele expuse în cadrul salonului vor putea fi admirate pe străzile municipiului la Caravana Auto SAV 2014”, au spus reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Vrancea.

Printre maşinile expuse se află şi un automobil electric, de un singur loc, pe care aleşii locali focşăneni l-au probat.

„Stau foarte confortabil şi, mai în glumă, mai în serios, colegii mei spuneau că nu ar fi rău dacă Primăria Focşani şi-ar permite să achiziţioneze nişte maşini pentru consilieri. Având în vedere traficul din ce în ce mai aglomerat din municipiul Focşani, eu sunt adeptul unor maşini foarte mici iar dacă se poate să fie şi ecologică maşina ar fi ideal”, a spus viceprimarul liberal Tudorel Trofin în timp ce se afla la volanul maşinii electrice.

Şi consilierul PP-DD Aurel Bâcu a probat maşina de un singur loc, însă nu s-a simţit atât de confortabil ca suplul său coleg liberal.

Primarul Decebal Bacinschi a preferat să-şi arunce privirea la bolizii de mulţi cai putere expuşi în Piaţa Unirii.

Punctul de atracţie al Salonului Auto Vrancea îl reprezintă însă maşinile de epocă, în număr de cinci, adevărate bijuterii pe care şi le-ar dori oricine într-o colecţie.

Mai puteţi citi:

21 de mărci auto vor fi prezente la sfârşitul săptămânii la Salonul Auto Vrancea

Cea de a XII-a ediţie a “Salonului Auto Vrancea” va avea loc în perioada 26 – 29 iunie, în Piaţa Unirii din Focşani, evenimentul fiind organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea, alături de Consiliul Judeţean Vrancea şi Primăria Municipiului Focşani.

Dezastru de vânzări la salonul auto

Dealerii adunaţi la cel mai important târg de profil din Vrancea n-au reuşit să vândă nicio maşină.

Viceprimarul Tudorel Trofin "s-a jucat" cu o maşinuţă electrică FOTO: Ştefan Borcea

Imagini din aceeasi galerie
  • Viceprimarul Tudorel Trofin "s-a jucat
  • Aurel Bâcu, consilier PP-DD, cam mare pentru o maşină aşa mică FOTO: Ştefan Borcea
  • Salonul Auto are loc până duminică
  • 21 de mărci expun la Salonul Auto Vrancea  FOTO: Ştefan Borcea
  • Maşinile de Epocă sunt atracţia exenimentului FOTO: Ştefan Borcea
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările