FOTO VIDEO „Ţăranul Sărac”, cu oaia "Frumuşica" la Prefectură şi la Direcţia Agricolă

FOTO VIDEO „Ţăranul Sărac”, cu oaia

Oaia "Frumuşica" a păşit în sala de şedinţe a Prefecturii Vrancea

Membri ai Federaţiei Agricultorilor Fermierul şi Sindicatului Ţăranilor „Propact” au mers cu “semănatul”, un obicei de început de an,  la Instituţia Prefectului Vrancea şi la Direcţia Agricolă Vrancea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful delegaţiei agricultorilor a fost cunoscutul personaj local Constantin Crăciun, cunoscut sub numele de „Ţăranul Sărac din Uniunea Europeană”, pentru încercările sale de a arăta guvernanţilor că munca ţăranului român nu este răsplătită.

„Ţăranul sărac” a venit la Prefectură cu oaia „Frumuşica”, pe care a dresat-o atât de bine încât îl însoţeşte pe agricultor pe la toate evenimentele din domeniul agricol.

Salariaţii Prefecturii au fost uimiţi când s-au trezit cu oaia în sala de şedinţe. Pe lângă urările specifice începutului de an, dar şi mesajul de a colabora cât mai mult în beneficiul agricultorilor, Constantin Crăciun i-a dăruit prefectului şi o legătură zdravănă de hrean, "producţie proprie de calitate superioară celei importate de România din China", prilej pentru Cătălin Popescu să răspundă cu o glumă. „Vă daţi seama cât rasol pot să fac cu hreanul aceasta”.

 
Foto

În acest timp, salariaţii Prefecturii au făcut cunoştinţă cu oaia „Frumuşica”, dar şi cu mielul „Vasilică”, iar reprezentanţii sindicatului ţăranilor Propact  au solicitat ca în anul 2014 problemele fermierilor să stea mai mult în atenţia oficialilor.

După Prefectură, „Ţăranul Sărac” şi suita au poposit la Direcţia Agricolă Vrancea, pentru aceleaşi urări. Constantin Crăciun i-a adus în atenţia şefei de la Agricultură trei mari probleme pe care ar trebui să le urmărească în acest an.

„În primul rând, irigaţiile, apoi cadastrul şi în alt treilea rând este asocierea. Dacă aceste trei mari idei ale Uniunii Europene nu le vom realiza degeaba vorbim. Asocierea este cea mai importantă, pentru că Uniunea Europeană ne dă bani, ne ajută. Altfel, o să ne mişcăm ca o râmă care caută în gunoaie”,  a spus Constantin Crăciun.

La sfârşitul lunii decembrie, "Ţăranul Sărac" şi-a lansat propriul site vrând să demonstreze că fermierul român este ancorat la tot ceea ce este modern şi că găseşte în lumea virtuală un instrument de promovare, cât şi de informare în privinţa cerinţelor practicării unei agriculturi moderne şi competitive pentru piaţa Uniunii Europene, în contextul noului exerciţiu financiar 2014 - 2020.

Mai puteţi citi:

O zi din viaţa „Ţăranului sărac” Constantin Crăciun FOTO-VIDEO

VIDEO Aventurile „Ţăranului Sărac” din Cîmpineanca, cu berbecii "Ponta", "Băsescu" şi turma de oi din Parlament

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

"Frumuşica" şi "Vasilică" au făcut senzaţie la Prefectură

Imagini din aceeasi galerie
  • "Frumuşica
  • Prefectul a primit în dar o legătură de hrean
  • "Ţăranul Sărac
  • Prefectul, "semănat
Distribuie imaginea
citeste totul despre: