FOTO VIDEO Peste 2.000 de vrânceni au participat la Procesiunea de Florii de la Focşani

FOTO VIDEO Peste 2.000 de vrânceni au participat la Procesiunea de Florii de la Focşani

Procesiune pe străzile din Focşani

Procesiunea a avut, şi în acest an, două puncte de plecare: biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel de pe Bd. Independenţei şi biserica Binecredinciosul Voievod Ştefan cel Mare şi Sfânt din Cartierul Sud.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei aproximativ 2000 de credincioşi au pornit în procesiune până la biserica Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din Piaţa Unirii, făcând scurte popasuri la bisericile situate pe traseu.

Vecernia cu Litie a fost săvârşită de un sobor de slujitori, în frunte cu Pr. Cons. Ioan Şolea, delegatul Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Ciprian.

Procesiunea s-a încheiat cu sfinţirea icoanei praznicului şi cu citirea rugăciunii de binecuvântare a pelerinilor, în faţa bisericii Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul.

Duminică, 9 aprilie 2017, ora 09.00, Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, va săvârşi Sfânta Liturghie, în biserica din Piaţa Unirii", putrivit unui comunicat de presă al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările