FOTO VIDEO Un incendiu a mistuit o casă de vacanţă în care se aflau 13 persoane. Cum s-au salvat

FOTO VIDEO Un incendiu a mistuit o casă de vacanţă în care se aflau 13 persoane. Cum s-au salvat

Incendiu a avut loc în comuna Soveja FOTO: ISU Vrancea

Focul a izbucnit sâmbătă dimineaţa, în comuna vrânceană Soveja, iar la intervenţie au participat nu mai puţin de şase autospeciale de pompieri. Casa din lemn a ars în întregime iar pompierii lucrează în prezent la lichidare.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE, ora 13.00 Doi pompieri au fost răniţi în urma incendiului de la Soveja, unde a ars o casă de vacanţă. potrivit ISU Vrancea, la locul intervenţiei s-a acordat prim ajutor calificat pentru 2 servanţi de la SVSU Câmpuri, unul cu arsuri la membrul inferior, celălalt având o plagă întepată la membrul superior. De asemenea, a fost acordat prim ajutor proprietarului lovit la coaste iar 2 persoane din rândul membrilor familiei acestuia au suferit atacuri de panică.


O casă de vacanţă de la Soveja a ars sâmbătă dimineaţa în întregime, în urma unui incendiu. 

Casa de vacanţă, formată din 3 corpuri de clădire P+1 şi anexe, era locuită în acel moment de 13 persoane, care au reuşit să se autoevacueze.

Focul s-a manifestat pe o suprafaţă totală de circa 1000 mp. 

Pompierii au intervenit cu şase autospeciale de stingere iar în zonă a fost oprit pentru o perioadă şi traficul rutier pe DN2L, întrucât locuinţa se află la şosea.

Nu se cunoc deocamdată cauzele producerii incendiului.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările