FOTO Trei poliţiste din Vrancea, pe podium la Campionatul de atletism al Ministerului de Interne. Ce mare atletă a fost alături de ele

FOTO Trei poliţiste din Vrancea, pe podium la Campionatul de atletism al Ministerului de Interne. Ce mare atletă a fost alături de ele

Poliţistele s-au clasat pe podium

Peste 100 de sportivi  au concurat în cadrul probelor specifice pentru a-şi demonstra calităţile sportive şi pentru a obţine un loc pe podium.


Miercuri, 19 iunie,  pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti a avut loc festivitatea  de deschidere a Campionatului de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne - etapa finală, organizat de Centrul Cultural al M.A.I., în colaborare cu inspectoratele judeţene de poliţie, jandarmi şi pompieri Argeş.

La startul competiţiei, concurenţii au avut parte de o surpriză inedită şi s-au bucurat de susţinerea atletei Constantina Diţă-Tomescu, câştigătoarea medaliei de aur la proba de maraton, în cadrul Jocurilor Olimpice de vară de la Beijing, din 2008.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a fost reprezentat la categoria -30ani de trei poliţiste care au reuşit să ocupe cu succes trepte ale podiumului.

Astfel, agent de poliţie Oprea Corina a obţinut locul 3 la 800 m, inspector de poliţie Murgeanu Simona, aflată la a treia participare, s-a clasat pe locul 3 la 60 m- viteză şi pe locul 3 la cros-2000m.

Agent principal de poliţie Zaharia Violeta, aflată la a şasea participare,  a fost din nou pe podium obţinând un binemeritat loc 2 la săritura în lungime.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: