FOTO Răspunsul unui executor judecătoresc înştiinţat că nu şi-a plătit dările la primărie de 178 de ani: „Promit să le plătesc la finele anului 2078“

FOTO Răspunsul unui executor judecătoresc înştiinţat că nu şi-a plătit dările la primărie de 178 de ani: „Promit să le plătesc la finele anului 2078“

Corneliu Bercariu FOTO: Facebook

Calculul a fost făcut de Serviciul de Impozite şi Taxe al Primăriei Focşani şi figurează pe extrasul de cont trimis focşăneanului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Executorul Judecătoresc Corneliu Bercariu s-a trezit că figurează cu debite la Primăria Focşani, pe care le-a acumulat, atenţie, în perioada 1 ianuarie 1900-31 decembrie 2078. Prima dată nu i-a venit să creadă ce citeşte, dar ulterior şi-a dat seama că este o eroare.

Bărbatul a găsit puterea să facă haz de necaz şi a postat pe pagina personală de Facebook o fotocopie a extrasului de cont, însoţit de următorul mesaj:

“Încercări disperate de completare a bugetului de sărbători, măsuri drastice ale Primăriei Mun.Focşani prin calculul impozitului de la anul 1900 până la 2078. Promit să plătesc integral la finele anului 2078, dar nu mai devreme. “, răspunde pe măsură executorul.

Prietenii au comentat în acelaşi stil hazliu postarea.

"Se mai aplica si acea bonificatie de 10%? Pe la 1900 sigur se impozita calul şi nu caii putere deţinuti în prezent".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările