FOTO Petrecere surpriză pentru un copil dintr-o familie numeroasă, cu participarea şefilor poliţiei. Ce promisiune au făcut aceştia

FOTO Petrecere surpriză pentru un copil dintr-o familie numeroasă, cu participarea şefilor poliţiei. Ce promisiune au făcut aceştia

Ionel, un băiat care mai are cinci fraţi acasă, a împlinit zece ani şi a avut parte de o sărbătoare pe cinste, alături de prietenii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce în urmă cu câteva zile poliţiştii vrânceni au reuşit să le aducă zâmbetul pe buze unor fraţi din Ciuşlea, cinci la număr, crescuţi doar de tată, oferindu-le tot ce au avut nevoie pentru a începe şcoala cu bine, oamenii legii au continuat cu surprizele.

În prima zi a noului an şcolar, unul dintre copiii familiei din Ciuşlea, Ionel, a împlinit 10 ani, astfel că băiatul a avut partea de cea mai frumoasă petrecere din viaţa lui.

Doi dintre şefii poliţiei, comisarii şefi Remus Nica şi Vasile Marin, însoţiţi de "ajutoare foarte dulci şi delicioase", au mers acasă la Ionel şi cu complicitatea tatălui au pregătit o zi aniversară cum băiatul nu a visat vreodată.

“Am fost primiţi şi de această dată cu braţele deschise, copiii fiind impresionaţi să îl cunoască pe <<şeful poliţiştilor>>, care a descoperit imediat o pasiune comună cu cea a copiilor: mersul pe bicicletă.  După ce am aranjat cadrul festiv, distracţia a venit de la sine! Am râs, am povestit şi i-am învăţat pe copii cum să aibă grijă de ei, pentru a fi în siguranţă în noul an şcolar. Am vorbit, de asemenea şi cu tatăl acestora, oferindu-i câteva sfaturi preventive. La plecare am făcut însă o nouă promisiune! La rugămintea duioasă a lui Gabi, frăţiorul cel mic ai cărui ochi sunt în ton cu uniforma de poliţist şi care îşi doreşte să urmeze această meserie, am promis că vom fi prezenţi şi la aniversarea zilei lui de naştere”, potrivit IPJ Vrancea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: