FOTO Peisaje de iarnă autentică, după prima ninsoare din sezonul rece

FOTO Peisaje de iarnă autentică, după prima ninsoare din sezonul rece

Brazii s-au încărcat de zăpadă

Ninsoarea căzută peste noapte s-a aşternut în Munţii Vrancei, în zona Greşu-Ojdula, unde drumarii au fost nevoiţi să intervină.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO 

Prima ninsoare din acest sezon de iarnă a căzut începând de miercuri seară şi ninge chiar şi acum în Munţii Vrancei, covorul alb aşternându-se în câteva ore, într-un strat de aproximativ 10 centimetri.

Totuşi, prima ninsoare a dat ceva bătăi de cap şoferilor care au fost nevoiţi să circule cu prudenţă maximă, cel puţin pe DN2D, în zona Greşu-Ojdula.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de răcire a vremii, valabilă în majoritatea regiunilor, începând din dimineaţa zilei de vineri şi până duminică la prânz.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 16 noiembrie, ora 5:00 - 18 noiembrie, ora 12:00, vremea va deveni rece în toată ţara, chiar deosebit de rece în estul şi sud-estul teritoriului, unde şi vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopţilor şi al dimineţilor în majoritatea regiunilor.

În zonele montane va ninge şi vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: