FOTO Nebunie la Focşani după deschiderea primului McDonald's din istoria oraşului. Cozi uriaşe în prima zi de funcţionare a restaurantului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cozi uriaşe la Focşani în prima zi de la McDonald's
Cozi uriaşe la Focşani în prima zi de la McDonald's

Sute de oameni, în special adolescenţi, dar şi persoane mature au umplut, deja, până la refuz restaurantul, pentru a se bucura de produsele companiei americane.

GALERIE FOTO

UPDATE Noapte albă la McDonald's  Focşani. Oameni şi maşini, ore întregi petrecute la cozile care au înconjurat restaurantul

Nimic nu lăsa de înţeles luni, la orele prânzului, ceea ce avea să se întâmple în prima zi de la deschiderea restaurantului McDonald`s la Focşani.

Acesta a fost luat cu asalt de localnici, care s-au aşezat frumos la coadă, vorbim aici în special de adolescenţi, care au umplut restaurantul. Mai mult decât atât, cozi uriaşe s-au format şi în zona de drive, rezervată şoferilor.

Spre seară, parcarea supermarket-ului Kaufland, unde se află restaurantul, era mai plică ca niciodată.

Cel mai probabil, timp de câteva zile lucrurile aşa vor sta, după ce restaurantul a anunţat că are şi o ofertă specială. Reăprezentanţii companiei au precizat că se aşteaptă la 3.000-4.000 de clienţi, zilnic.

mcdonalds focsani

”Clienţii din Focşani îşi vor putea aduce copiii la locul de joacă dedicat acestora, vor putea comanda chiar din maşină, trecând prin drive-thru, şi se vor putea bucura de cele mai bune cafele şi prăjituri la McCafé. Restaurantul include kiosk-uri digitale pentru plasarea comenzilor şi panouri de meniu digitale pentru îmbunătăţirea şi simplificarea interacţiunii în restaurant. Cu ocazia deschiderii, McDonald’s întâmpină clienţii cu o ofertă valabilă în perioada 12-14 noiembrie: fiecare produs Big Mac, McChicken, porţie de cartofi sau cafea McCafé tall este însoţit de un al doilea produs din partea casei.”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite