FOTO Mormane de fier vechi în urma unui accident în care au fost implicate cinci maşini. O femeie a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tragedie pe E85 FOTO: ISU Vrancea
Tragedie pe E85 FOTO: ISU Vrancea

Evenimentul rutier a avut loc pe E85, la ieşirea din municipiul Adjud spre Focşani. Pompierii au intervenit cu serviciul de descarcerare.

Pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud au intervenit astăzi, 20 ianuarie, în jurul orei 17:55, la un accident rutier produs pe  DN 2 E85, la ieşirea din municipiul Adjud spre Focşani, soldat cu moartea unei femei.

În accident au fost implicate 5 autoturisme, în care aflau 6 persoane. În urma impactului, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată.

"Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială de intervenţie, precum şi 2 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea  (SAJ).
Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea unei persoane aflată în stare de inconştienţă rămasă blocată într-unul dintre autoturisme. Din nefericire, victima, de sex feminin, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, respectiv o persoană de sex masculin, care a suferit multiple traumatisme. Pacientul a fost transportat cu ambulanţa SMURD la U.P.U Focşani. Cealaltă victimă, de sex masculin,  a fost preluată de un echipaj SAJ", potrivit ISU Vrancea.

accident cumplit
accident cumplit

Vă mai recomandăm:

O femeie a murit pe cel mai circulat drum din Moldova, după ce a fost spulberată de maşină pe trecerea de pietoni

Accident violent în apropiere de Vaslui: trei tineri au ajuns în spital FOTO

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite