FOTO Mai multe persoane, reţinute pentru furt dintr-un centru comercial. Hoţii aveau complice în interior

FOTO Mai multe persoane, reţinute pentru furt dintr-un centru comercial. Hoţii aveau complice în interior

Bunurile găsite la perchezitie

Poliţiştii de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat trei percheziţii domiciliare pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe  7 septembrie, poliţiştii  focşăneni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cursul lunii august a.c., mai multe persoane necunoscute ar fi sustras produse dintr-o societate comercială din municipiu, creând un prejudiciu de  aproximativ 37000 lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au identificat opt persoane, cu vârste între 20 şi 27 de ani, bănuite că, în complicitate cu un angajat al societăţii comerciale, ar fi luat mai multe bunuri, fără a fi achitata contravaloarea acestora.

Astfel, la data de 21 septembrie a.c., pentru documentarea activităţii infracţionale a celor în cauză, poliţiştii au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza localităţii  Petreşti din comuna Vânători.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri, iar faţă de şapte dintre acestea  s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduse în Centrul Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea .

La activităţi au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale  a celor în cauză, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

citeste totul despre: