FOTO Imagini incredibile în cartierul focşănean Mîndreşti, cu maşini scufundate în mocirlă

FOTO Imagini incredibile în cartierul focşănean Mîndreşti, cu maşini scufundate în mocirlă

Infrastructura stradală a fost afectată de lucrările pe care Compania de Utilităţi Publice le desfăşoară de mai mult timp în zonă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuitorii din Mîndreşti se confruntă de mai mult timp cu o situaţie care pare să nu se mai termine.

De când în zonă se derulează ample lucrări de introducere a canalizării şi apei, străzile au devenit impracticabile. Iar cum ploile nu ne-au ocolit în ultima perioadă, mocirla este la tot pasul.

Şi când este să se aleagă praful de lucrări prost făcute de „Dorei” care nu pun preţ pe banul public lucrurile iau aspecte tragi-comice.

Pentru că altfel nu putem comenta imaginile surprinse pe data de 12 aprilie, pe o stradă din cartierul Mîndreşti, unde două autoturisme de teren au rămas împotmolite în noroi şi apă după ce terenul sub care fusese instalată o conductă s-a surpat pentru că nu a fost bine tasat.

Foto

Norocul proprietarilor de maşini a stat şi de această dată în pompierii militari de la Focşani, care au intervenit cu şufe şi au reuşit să scoată maşinile din mocirlă.

Ne aşteptăm ca şi după acest episod ca alesul local Radu Niţu, care se prezintă de fiecare dată ca reprezentant al locuitorilor din Mîndreşti în consiliul local Focşani să aducă ode edililor pentru condiţiile nemaipomenite pe care le-au creat cetăţenilor.

Pompierii au dat o mână de ajutor să scoată maşinile din noroi  FOTO: Radu Cătălin Ionuţ

Imagini din aceeasi galerie
  • Pompierii au dat o mână de ajutor să scoată maşinile din noroi  FOTO: Radu Cătălin Ionuţ
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: