FOTO Cum a fost la "Balul brazilor de Crăciun", serbarea elevilor de la Şcoala Nr. 7

FOTO Cum a fost la

Serbarea a avut loc în sala de sport a şcolii

Înainte de intrarea în vacanţa de iarnă, elevii şi profesorii de la Şcoala Nr. 7 din Focşani au avut parte de o serbare pe cinste

Ştiri pe aceeaşi temă

Încă de la sărbătoarea Sfântului Nicolae, elevii de la Şcoala Gimnazială Nr.7 din Focşani, au început pregătirile pentru sărbătoarea Naşterii Domnului Iisus Hristos.

Astfel, la toate structurile care aparţin acestei şcoli, respectiv Şcoala Gimnazială Nr. 7, Grădiniţa Mândreşti, Grădiniţa Nr. 3, Penitenciar, Programul "A doua şansă" s-au desfăşurat activităţi şcolare specifice sărbătorilor de iarnă.

Pregătirile pentru serbări au început cu activităţi diverse, precum picturi de icoane pe lemn, felicitări în tehnica quilling, împodobitul brazilor pe teme alese de elevi, şi, în tot acest timp, s-au cântat şi pregătit colindele noastre strămoşeşti româneşti. 

Înainte de vacanţa de iarnă, în cadrul şcolii centrale a avut loc şi o serbare impresionantă, sub genericul "Balul brazilor de Crăciun", în care s-au confruntat elevii de la clasele gimnaziale.

Ei au susţinut un eseu conform temei alese în împodobirea bradului clasei, îndrumaţi de profesorii diriginţi. 

De asemenea, colindele interpretate de corul claselor primare, sub îndrumarea profesoarelor Marina Baciu şi Cristina Oană, cât şi cele ale corului ciclului gimnazial îndrumat de profesorul Ionuţ Drilia, au răsunat în toată şcoala.

În cadrul serbării de Crăciun, gimnastele şcolii au prezentat un program de dans tematic, sub îndrumarea îndrumate profesoarei Carmen Zmeu, iar elevii au demonstrat că se descurcă bine şi cu limbile străine, încântând audienţa cu cântece şi poezii în limba franceză, sub îndrumarea profesoarei Irina Nenciu.

"Sunt bucuros că şi în acest an sărbătorile de iarnă ne-au găsit sănătoşi şi că elevii din toate structurile şcolii pe care o conduc s-au mobilizat şi au realizat serbări de Crăciun foarte frumoase şi cu trăire creştinească, specifică poporului român. Pe această cale, transmit profesorilor, elevilor, părinţilor şi tuturor cetăţenilor acestui oraş, sănătate, bucurii şi bună pregătire pentru sărbătoarea Naşterii Fiului Lui Dumnezeu, Iisus Hristos, Care Dă un sens şi un scop vieţii noastre omeneşti”, a transmis Sebastian Burlan, directorul Şcolii Gimnaziale Nr. 7 Focşani.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările