FOTO Doi agenţi din Vrancea, declaraţi poliţiştii zilei de IGPR. Ei au salvat o femeie care a sărit cu maşina de pe un pod

FOTO Doi agenţi din Vrancea, declaraţi poliţiştii zilei de IGPR. Ei au salvat o femeie care a sărit cu maşina de pe un pod

Maşina care a căzut de pe pod

Poliţia Română spune că cei doi poliţişti au intervenit prompt şi au făcut în aşa fel încât femeia să scape teafără din evenimentul rurier.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, doi agenţi de poliţie din Vrancea, ambii de la Postul de Poliţie Garoafa, au fost declaraţi poliţiştii zilei, în urma unei intervenţii de succes.

"Poliţiştii zilei sunt colegii noştri agent principal de poliţie Ciubotaru Dragoş şi agent principal de poliţie Mihai Tudor Alexandru, care au salvat o femeie ce căzuse cu autoturismul în râul Putna. La data de 5 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Garoafa, un autoturism ar fi căzut în râul Putna. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi, la aproximativ 300 de metri de DN2 E85, au descoperit în albia râului Putna un autoturism răsturnat, în care se afla o femeie, care se refugiase în partea din spate întrucât adâncimea apei era de aproximatin un metru.Cei doi poliţişti au scos imediat femeia din autoturism. Aceasta nu a suferit vătămări corporale, la faţa locului deplasându-se şi un echipaj al SMURD", se arată în comunicatul IGPR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările