FOTO Cum se distrează primarii din Vrancea în America. Se fotografiază cu băştinaşii şi cu statuile marilor personalităţi politice

FOTO Cum se distrează primarii din Vrancea în America. Se fotografiază cu băştinaşii şi cu statuile marilor personalităţi politice

Primarul Valerică Zamfirescu, care conduce o comună de etnici romi, alături de un tânăr de culoare  FOTO: Facebook

Delegaţia de 14 vrânceni, dintre care opt sunt primari de comune, au avut timp să se delecteze în vizita de studiu din Statele Unite ale Americii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vizita de studiu pe care opt primari din Vrancea, doi oameni de afaceri, un consilier judeţean, directorul Crucii Roşii şi prefectul judeţului o întreprind pentru 14 zile în Statele Unite ale Americii poate fi considerată pentru aceştia şi o minivacanţă.

Când nu sunt la cursuri de „bună guvernare”, aceştia profită de ocazie să viziteze locurile în care se află la Orlando, Miami, New York şi Washington.

Se pare că edilii au fost impresionaţi de ce au văzut până acum în America şi vor să împărtăşească această bucurie şi cu cei de acasă, postând pe paginile de socializare fotografii cu felul cum se distrează.

Cel mai entuziasmat pare a fi primarul din slobozia Bradului, Valerică Zamfirescu, care are cele mai multe fotografii realizate, în special cu construcţiile "zgârâie nori" sau cu celebrele autoturisme americane.

 
Foto

Din delegaţie fac parte Cătălin Kanty Popescu, prefectul judeţului Vrancea, Vasile Vatră-PSD, primarul comunei Gugeşti, Alexandru Zar-PSD, primarul comunei Goleşti, Valerică Zamfirescu-PNL, primarul comunei Slobozia Bradului, Dumitru Robu-PSD, primarul comunei Gologanu, Gheorghe Magiaru-PSD, primarul comunei Garoafa, Neculai Ionescu-PNL, primarul comunei Homocea, Ştefan Moscu-PSD, primarul comunei Cîrligele, Dorel Bolovan-PSD, primarul comunei Coteşti, Laurenţiu Marin, consilier judeţean PSD, Rodica Davidean, directorul societăţii de Cruce Roşia Vrancea şi oamenii de afaceri Vasile Bută şi Ion Creiţa.

Vizita de studiu şi schimbul de experienţă din Statele Unite ale Americii este organizată de Revista Română de Administraţie Publică, în cadrul programului  „Calea Americană.  Buna guvernare la nivel mondial! ”.

Alături de delegaţia din Vrancea mai este prezentă în America şi o delegaţie de nouă primari de comune şi un consilier judeţean din Braşov.

Costurile deplasării în America sunt suportate de Revista Română de Administraţie Publică.

Mai puteţi citi:

Primari de comune PSD şi PNL din Vrancea au trecut Oceanul, pentru două săptămâni, să ia lecţii de administraţie americană

Din delegaţie face parte şi prefectul Cătălin Popescu. Activitatea din Statele Unite ale Americii este organizată de Revista Română de Administraţie Publică

Primarul, prefectul, şeful Pieţelor şi directorul Spitalului de Urgenţă, în excursie în Grecia

Aceştia vor participa la Conferinţa „Pământul Sfânt al Messolonghi-Monument al Moştenirii Culturale Mondiale”, ca urmare a unei invitaţii din partea Clubului pentru Unesco al Departamentului Pireu si Insule.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Primarii, într-un moment de relaxare  FOTO: Facebook

Imagini din aceeasi galerie
 • Primarii, într-un moment de relaxare  FOTO: Facebook
 • Primarul din Homoca, Neculai Ionescu, la statuia lui Roosvelt
 • Valerică Zamfiescu, primarul din Slobozia Bradului, cu statueta lui Martin Luther King
 • Valerică Zamfirescu şi drapelul american
 • Omul de afaceri Ion Creiţa şi primarul comunei Garoafa, Gheorghe Maghiaru
 • Primari, într-un moment de ralaxare
 • Gheorghe Maghiaru, primarul din Garoafa, se simte confortabil în SUA
 • Prefectul Cătălin Popescu susţine un discurs
 • Delegaţia din Vrancea, la un curs de "bună guvernare
 • Imagini din America postate de primarul Valerică Zamfirescu
 • Imagini din America postate de Valerică Zamfirescu
Distribuie imaginea
citeste totul despre: