FOTO Un consilier judeţean PSD a postat pe Facebook un trucaj cu preşedintele Klaus Iohannis în haine naziste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Guguianu este fost ofiţer de contrainformaţii militare şi este de 15 ani consilier judeţean în Consiliul Judeţean Vrancea.

O postare pe Facebook cu figura preşedintelui României, Klaus Iohannis, practic un trucaj în care şeful statului apare îmbrăcat în haine militare naziste, a fost distribuit de consilierul judeţean PSD Constantin Guguianu.

Unii dintre care au văzut postarea s-au grăbit să o dezaprobe, considerând-o incalificabilă pentru un ales judeţean.

“Vă reamintesc că promovarea şi răspândirea însemnelor naziste constituie, conform legii, infracţiune”, a comentat la postare un vrâncean, iar altul a fost mai categoric şi a cerut raportarea postării la Facebook. Constantin Guguianu a părut că nu înţelege unde este problema şi le-a răspuns celor care l-au criticat în felul următor: “Nu înţeleg comentariile astea docte”.

Constantin Guguianu este fost ofiţer de contrainformaţii militare şi de 15 ani este consilier judeţean la Vrancea ales pe listele PSD. Acesta este mandatarul Consiliului Local la SC Parking, firmă care administrează locurile de parcare în Focşani şi a îndeplinit pentru o perioadă şi funcţia de director al Casei de Pensii Vrancea.

Guguianu urmează o serie lungă de ieşiri provocatoare la adresa şefului statului. Ilan Laufer, pe care Iohannis l-a refuzat pentru postul de ministru al Dezvoltării, a spus despre preşedinte că “este etnic german" şi că "are o legătură dubioasă cu Forumul Democrat German, moştenitoarea unei organizaţii naziste".

La rândul său, fostul ministru al educaţiei, senatorul PSD Liviu Pop, a spus că preşedintele Klaus Iohannis a condus o organizaţie care este “continuatoare” a unui grup nazist.

postare
postare
postare
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite