FOTO Ciomăgeală şi capete sparte, în plină stradă, în faţa Spitalului din Focşani. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi

FOTO Ciomăgeală şi capete sparte, în plină stradă, în faţa Spitalului din Focşani. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi

Agresiunea a avut loc în faţa spitalului

Bătaia a avut loc marţi, în jurul orei 10.00, sub privirile trecătorilor. Ambii protagonişti au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi ieri de către poliţişti, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Doi bărbaţi au fost implicaţi marţi într-un scandal, în plină stradă, chiar în faţa Spitalului de Urgenţă din Focşani. 

Cei doi s-au lovit cu bâte şi pumni până şi-au spart capetele, sub privirile trecătorilor destul de numeroşi, care strigau de pe margine să se potolească.

 Unul dintre protagonişti l-a lovit în cap cu o bâtă pe adversarul său iar acesta a rămas întins pe jos. Agresorul s-a ucat într-o maşină şi a fugit de la locul incidentului, în timp ce bărbatul întins pe jos a primit îngrijiri mediale de la medicii sosiţi de îndată la faţa locului.

 La locul faptei au venit echipaje de jandarmi, dar şi poliţişti locali, care au securizat zona. Autoturismul  în care se afla agresorul a fost depistat şi oprit în trafic  în bariera Mărăşeşti,  la scurt timp, de către un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani. 

Cei doi bărbaţi implicaţi în scandal au fost duşi la Spitalul Judeţean, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: