FOTO Blocul "NATO", atacat de buldozere. Când va fi pus definitiv la pământ

FOTO Blocul

Buldozerele au intrat în forţă în blocul NATO

Ghetoul oraşului în care au locuit peste 100 de familii defavorizate din Focşani este demolat în aceste zile. O firmă din Cluj a câştigat contractul de demolare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Blocul G2 din Focşani din Cartierul Bahne, supranumit şi blocul NATO, este demolat în aceste zile de firma care a câştigat licitaţia. 

Este vorba despre SMZ Impex SRL Cluj, care a obţinut un contract în sumă de 632.465 de lei, valabil până pe 7 noiembrie 2019, când construcţia ar trebui să dispară de tot.

Imobilul, construit în anul 1970, este compus din 103 apartamente cu o cameră. La începutul anilor 2000, clădirea a fost reabilitată complet de municipalitate, oferind condiţii foarte bune pentru beneficiari.

 Locuinţele au fost repartizate asistaţilor social, care timp de 18 ani nu au plătit nici un fel de utilităţi.

În schimb, aceştia au distrus tot, chiar şi uşile metalice le-au vândut la fie vechi. În primăvara anului trecut, Primăria Focşani i-a lăsat fără utilităţi pe beneficiari şi i-a evacuat, fiind făcute acte în instanţă pentru recuperarea datoriilor.

Cei mai mulţi dintre asistaţii social au fost mutaţi într-un alt imobil al Primăriei, după ce au semnat noi contracte prin care se angajează să-şi plătească dările.

După demolare, autorităţile vor să construiască acolo un spaţiu multifuncţional pentru copii.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: