Fostul senator Sorina Plăcintă Bucuraş a cumpărat showrom-ul Chevrolet şi Opel de la omul de afaceri Stan Sima

Fostul senator Sorina Plăcintă Bucuraş a cumpărat showrom-ul Chevrolet şi Opel de la omul de afaceri Stan Sima

În acest spaţiu va fi construită o fabrică de confecţii

Proprietara Sorste vrea să deschidă în acel spaţiu încă o fabrică de confecţii, investiţia fiind cifrată la peste 4 milioane de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sorina Plăcintă, actualmente Bucuraş, revine puternic în afacerile din Vrancea, printr-o tranzacţie imobiliară încheiată de curând.

Fostul senator PDL şi PNL, care a renunţat deocamdată la viaţa politică, a cumpărat de la omul de afaceri Stan Sima spaţiul în care a funcţionat reprezentanţa Chevrolet şi Opel, în suprafaţă de 3750 mp.

„Voi face o fabrică de confecţii şi voi da de muncă la 250 de oameni. Este o investiţie pe care o apreciez la patru milioane de euro. A fost o afacere bună, şi pentru mine, şi pentru domnul Sima”, ne-a spus Sorina Bucuraş, patroana firmei de confecţii Sorste, care are în prezent 600 de angajaţi.

Din informaţiile noastre, omul de afaceri Stan Sima, proprietarul grupului auto Sima Group,  a decis să-şi restrângă din afacerile pe care le are în Focşani în condiţiile în care piaţa auto este în cădere liberă de mai mulţi ani.

Mai puteţi citi:

Fosta senatoare Sorina Plăcintă-Bucuraş şi-a deschis birou de mediator

Sorina Plăcintă, senator cu ambiţii de filantrop

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: