Fostul deputat Alin Trăşculescu a fost liberat definitiv din Penitenciarul Focşani

Fostul deputat Alin Trăşculescu a fost liberat definitiv din Penitenciarul Focşani

Alin Trăsculescu

Magistraţii Tribunalului Vrancea au respins contestaţia depusă de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Decizia este definitivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

De astăzi, fostul deputat PDL Alin Trăşculescu este liber, după ce şi-a ispăşit pedeapsa la Penitenciarul Focşani.

Decizia a fost luată de magistraţii tribunalului Vrancea, după ce adeeaşi soluţie fusese dată şi la Judecătoria Focşani, dar contestată de procurorii DNA,

„Respinge ca nefondată contestaţia promovată de Direcţia Naţională Anticorupţie- Serviciul Teritorial Galaţi. Menţine dispoziţiile sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Focşani. Dispune punerea de îndată în libertate a condamnatului Trăşculescu Alin Silviu, dacă nu este arestat în altă cauză, de sub puterea mandatului emis de Tribunalul Bucureşti. Definitivă”, se arată în decizia Tribunalului Vrancea.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv, pe data de 4 martie 2016, pe Alin Trăşculescu la câte trei ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi instigare la spălare de bani, precum şi la şase luni de închisoare pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Instanţa a contopit cele trei pedepse şi a dispus aplicarea celei mai grele – trei ani de închisoare – la care s-a adăugat pedeapsa complementară de interzicere a unor drepturi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: