Foşti miliţieni,  procurori şi preoţi, pe lista revoluţionarilor din Decembrie 1989 care vor primi distincţii de la Primăria Focşani

Foşti
miliţieni,  procurori şi preoţi, pe lista
revoluţionarilor din Decembrie 1989 care vor primi distincţii de la Primăria Focşani

O parte din revoluţionarii vrânceni

Distincţii vor primi şi urmaşii eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989. Acestea vor fi aprobate în Consiliul Local Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste puţin timp, se împlinesc 30 de ani de la Revoluţia Română din decembrie 1989. Cu acest prilej, Primăria Focşani şi Consiliul Local Municipal vrea să le ofere plachete de onoare revoluţionarilor focşăneni, dar şi urmaşilor celor decedaţi în zilele fierbinţi din decembrie 1989.

 În şedinţa extraordinară de marţi, 19 noiembrie, aleşii locali vor aproba acordarea a 37 de plachete omagiale către tot atâtea persoane care s-au remarcat la revoluţie. 

Pe listă apar şi numele unor foşti procurori, miliţieni, dar şi preoţi din Focşani. Este vorba despre procurori Nicolae Boştiog şi Santa Atilla, preoţii Ionel Ene şi Petre Petre, fostul miliţian Didi Băjenaru, cel care a asemănat-o pe Viorica Dăncilă cu Regina Maria dar şi Marian Bobocea,fostul şef OPC, care a murit în această vară.

 Cel mai probabil, distincţiile vor fi acordate în luna decembrie, în cadrul unei şedinţe a consiliului Local.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: