Formaţia „Publika” îşi lansează noul clip în Times

Mâine seară seară, Times organizează „Jungle Party", un eveniment inedit cu costumaţii tematice. Focşănenii vor vedea în exclusivitate videoclipul „Căzut din nori"

Ştiri pe aceeaşi temă

Fanii formaţiei „Publika" sunt aşteptaţi în mâine în club Times, la lansarea celui mai recent videoclip, „Căzut din nori". Cei cinci membri ai trupei Ionuţ Ruscior (voce), Florin Giuglea (chitară), Robby G (clape), Hanes Radu (tobe) şi Adi Ciuplea (bas) vor fi prezenţi la piscina din incinta clubului pe tot parcursul zilei de mâine.

Artiştii vor oferi autografe tuturor clienţilor care vor veni să înoate şi să se bronzeze, aceştia primind şi cafea din partea casei.

Seara, distracţia se va muta în club unde „Publika" va susţine un recital extraordinar, cu melodii consacrate precum „Yesterday", „Visez", „Stop", „Ora zero" şi bineînţeles „Căzut din nori". Intrarea la eveniment costă 20 de lei.

Deseară, „Jungle Party"

În această seară, focşănenii sunt invitaţi în Times la o petrecere sălbatică cu costumaţii tematice, purtate de întreg personalul clubului.

De asemenea, clienţii care se vor adapta stilului petrecerii vor avea parte de băuturi la promoţie, dar şi de intrare gratuită, spre deosebire de ceilalţi care vor trebui să scoată din bunzunare zece lei.

Evenimentul se va desfăşura atât în interiorul clubului, cât şi la piscină, unde tinerii vor putea savura cocktailuri în ananas sau nucă de cocos.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările