Focşani: Un poliţist a fost trimis în judecată pentru că a condus sub influenţa băturilor alcoolice

Focşani: Un poliţist a fost trimis în judecată pentru că a condus sub influenţa băturilor alcoolice

Poliţistul a fost cercetat în primă fază chiar de colegii săi.

Este vorba despre ajutorul şefului de post de la Păuneşti, agentul Cătălin Ionuţ Dorin. Acesta a produs un accident rutier în decembrie 2010. Poliţistul avea o alcoolemie de 1,45 grame la mie.

Ajutorul şefului de post din comuna Păuneşti, agent Cătălin Ionuţ Dorin în vârstă de 29 de ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea în dosarul în care acesta a fost cercetat penal pentru conducerea autoturismului proprietate personală sub influenţa băuturilor alcoolice.

Incidentul s-a produs în luna decembrie, anul trecut. Poliţistul a comis chiar un accident rutier intrând cu maşina într-un TIR ce era staţionat pe marginea drumului. Accidentul a avut loc pe drumul european 85. Poliţistul se deplasa către o staţie de benzină.

Colegii poliţistului au constatat atunci că acesta avea o alcoolemie de 1,45 grame la mie. Agentul Cătălin Ionuţ Dobrin lucrează în continuare la postul de poliţie din Păuneşti, până când dosarul va fi soluţionat în instanţă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările