Focşăneanul Felix Burduşa, încă un pas spre câştigarea concursului "Vocea României"

Focşăneanul Felix Burduşa, încă un pas spre câştigarea concursului

Felix Burduşa a parcurs două etape în concurs

În duelul din echipa lui Marius Moga, difuzat aseară de Pro TV, Felix a fost peste colegul său Mihai Farkas, interpretând impecabil o melodie a lui Chris Brown.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul focşănean Felix Bursuşa, în vârstă de 21 de ani a fost ales de antrenorul său, Marius Moga, drept vocea cea mai potrivită să meargă mai departe în competiţie, după duelul cu colegul său Mihai Farkas.

„Deşi au amândoi douăzeci şi unu de ani şi au intrat în echipa Moga, Felix Burdusa şi Mihai Farkas au avut stiluri diferite de interpretare a melodiei “With You” de la Chris Brown, aleasă de către antrenorul lor. Mihai nu a simţit că piesa i se potriveşte atât de bine ca lui Felix, lucru observat şi de către Smiley, dar împreună au dat naştere unui duet plin de energie”, scrie pe site-ul oficial de la "Vocea României".

Marius Moga şi-a motivat alegerea simplu: “Am tendinţa să mă gândesc că omul pe care îl cred mai mult atunci când cântă e omul care ar putea să câştige Vocea României”.

În runda trecută, Felix  a interpretat la Vocea României unul din hiturile cântăreţului american Justin Timberlake, reuşind să impresioneze doi dintre membrii juriului, respectiv pe Loredana Groza şi pe Marius Moga.

"Îmi plac băieţii care cântă atât de sus", l-a lăudat Loredana.

Concurentul a venit, însă, hotărât şi niciun cuvânt al juraţilor nu l-a făcut să-şi schimbe părerea.

 

"Loredana, într-un fel datorită ţie sunt aici. Nu eram sigur dacă vreau să vin anul ăsta, până când te-am auzit vorbind într-o emisiune a lui Măruţa despre "Vocea". Moga, nu ştiu ce să zic, eşti genial şi nu trebuie să-ţi spun eu asta. O să merg cu tine", a ales Felix, conform Pro Tv.

 

Mai puteţi citi:

Focşăneanul Felix Burduşa a impresionat juriul de la Vocea României

Adrian Ţuţu, tânărul care a impresionat publicul la concursul “Românii au talent”, este orfan de la 9 ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările