Focar de coronavirus la o fabrică de procesare a cărnii din Focşani. Patroana firmei: "Angajaţii sunt bine-mersi"

Focar de coronavirus la o fabrică de procesare a cărnii din Focşani. Patroana firmei:

Fabrica Policalita

Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a demarat deja o anchetă epidemiologică, iar angajaţii infectaţi se află în izolare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Coronavirusul se manifestă în forţă la fabrica de procesare a cărnii Policalita, deţinută de Lilieana Zanfir, care a deţinut reţeaua de supermarket-uri Zanfir.

21 de angajaţi ai societăţii au fost depistaţi pozitiv, iar Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a declanşat o anchetă epidemiologică. Patroana fabricii s-a arătat deranjată că ne interesăm despre această situaţie şi a încercat să ascundă adevărul.

"Nu am nicio problemă la fabrică", ne-a spus Liliana Zanfir. Ulterior, când a aflat că ştim şi numărul persoanelor infectate aceasta a încercat să dreagă busuiocul, dar cu ameninţările de rigoare. "Sunt nişte cazuri, dar angajaţii sunt bine-mersi. Oamenii activi sunt toţi cu teste negative. Este o stare de fapt, se întâmplă peste tot. Dacă apar informaţii negative despre firma mea în articolul dumneavoastră, să ştiţi că o să iau măsuri", a ameninţat Lilieana Zanfir.

Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a confirmat informaţia şi spune că toţi cei 21 de angajaţi infectaţi se află în izolare, iar contacţii direcţi, stabiliţi prin ancheta epidemiologică, vor fi trimişi în carantină.

Din informaţiile noastre, firma şi-a suspendat, momentan, activitatea, şi se derulează operaţiuni de dezinfecţie în toate spaţiile.

Teste COVID-19 au fost efectuate şi celorlalţi angajaţi ai societăţii, iar acestea au ieşit negative.

Vă mai recomandăm:

Srilankezi confirmaţi cu Covid-19 la fabrica Sorinei Plăcintă. Ce se întâmplă cu compatrioţii lor rămaşi fără contract

42 de srilankezi concediaţi la Botoşani şi trimişi acasă în plină pandemie. Printre ei, se aflau şi şapte colegi suspecţi de COVID-19

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările