Fiica primarului din Odobeşti şi a şefei de la Protecţia Copilului, condamnată după ce a condus sub influenţa drogurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Nicolaş  FOTO: Facebook
Ramona Nicolaş  FOTO: Facebook

Totodată, ea a fost condamnată la Tribunalul Bucureşti şi pentru deţinere de fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu,

Ramona Nicolaş, în vârstă de 22 de ani, fiica Danielei Nicolaş, şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Vrancea şi a lui Daniel Ncolaş, primarul oraşului Odobeşti, a fost condamnată la un an şi o lună de închisoare, pentru fapte comise în anul 2018. Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis să o condamne la un an de închisoare cu suspendare pentru conducere
a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi la pedeapsa de trei luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu. Prin contopiere, a rezultat o pedeapsă de un an şi o lună de închisoare, decizia putând fi atacată cu apel.

Judecătorii au stabilit şi un termen de supraveghere de doi ani care va începe să curgă de la momentul rămânerii definitive a sentinţei, iar Ramona Nicolaş trebuie să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunităţii, în cadrul Administraţiei Domeniului Public Sector 2 Bucureşti sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2 Bucureşti.


În toamna anului 2018, Ramona Nicolaş a fost prinsă la volan sub influenţa unor substanţe interzise. Iniţial, ea a fost oprită în trafic de poliţişti pentru viteză, circulând cu 87 km/h pe Splaiul Independenţei din Capitală, acolo unde limita de viteză este de 50 km/h.

Poliţiştii au văzut că are un comportament ciudat şi la testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv pentru consum de două substanţe.

Ea  a fost dusă la Institutului Naţional de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice. Împreună cu fiica primarului se mai afla o altă tânără, care a fost dusă la rândul ei la recoltare. Primarul Nicolaş a negat că fiica sa s-ar fi aflat la volan.

Vă mai recomandăm:

Fata primarului PSD al oraşului Odobeşti, acuzată de oamenii legii că a condus drogată maşina

Petrecere cu droguri, alcool şi mulţi tineri, în plină pandemie. Ce au găsit poliţiştii într-o pensiune din Iaşi

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite