Expoziţie-concurs de pictură cu tema „Imaginează-ţi o lume fără apă”

Expoziţie-concurs de pictură cu tema „Imaginează-ţi o lume fără apă”

Elevii de liceu sunt aşteptaţi să participe la concurs

Expoziţia este organizată de către Consiliul Judeţean Vrancea şi au fost invitaţi să participe elevi ai liceelor din judeţul Vrancea. Toţi elevii înscrişi în competiţie vor primi diplome de participare, iar câştigătorii vor fi recompensaţi de către organizatori cu premii în bani.

Comisia Europeană, prin Direcţia Generală pentru Mediul Înconjurător, organizează Green Week, una dintre cele mai mari manifestări la nivel european în domeniul politicilor de mediu. În acest an, tema generală este "APA".
Ediţia Green Week 2012 cuprinde şi o serie de evenimente "satelit" organizate la nivel local şi regional, în perioada 22-25 mai.
Scopul acestor evenimente satelit este de a creşte gradul de conştientizare a publicului larg în legătură cu apa. Această resursă valoroasă trebuie să fie utilizată în mod corespunzător şi cu moderaţie, evitându-se totodată poluarea râurilor, mărilor şi oceanelor.

În urma aplicaţiei transmise în data de 15 martie 2012, Consiliul Judeţean Vrancea a fost acceptat să organizeze în perioada 22-25 mai, în colaborare cu Comisia Europeană, prin Direcţia Generală pentru Mediul Înconjurător, evenimentul satelit „Green Week"- „Imaginează-ţi o lume fără apă".

Administraţia publică judeţeană va organiza o expoziţie de pictură la care au fost invitaţi să participe elevi ai liceelor din judeţul Vrancea.

Evaluarea lucrărilor se va face de către un juriu specializat, iar în perioada 22-25 mai 2012, picturile vor fi expuse publicului larg la Galeriile de Artă din municipiul Focşani.

Toţi elevii înscrişi în competiţie vor primi diplome de participare, iar câştigătorii vor fi recompensaţi de către organizatori cu premii în bani.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: