Economia oraşului face pasul de la multinaţională la second-hand. Hainele la mâna a doua ajung în cel mai central punct al  Focşaniului

Economia oraşului face pasul de la multinaţională la second-hand. Hainele la mâna a doua ajung în cel mai central punct al  Focşaniului

Magazinul se va deschide în curând

Oraşul Focşani a fost invadat în ultimii ani de magazine second-hand, pe teritoriul municipiului reşedinţă de judeţ funcţionând nu mai puţin de 30 de magazine unde oamenii au posibilitatea să se „înnoiască” cu bani puţini.

Ştiri pe aceeaşi temă

Industria textilă este singura ramură a economiei bine reprezentată în Vrancea. În acest domeniu lucrează peste 10.000 de angajaţi din judeţ, în special din Focşani, tot aici desfăşurându-şi activitatea câteva dintre firme importante din industria confecţiilor din ţara noastră.

Cu toate aceste firme prestigioase de haine care lucrează în Focşani, oraşul a fost invadat în ultimii ani de magazine second-hand, pe teritoriul municipiului reşedinţă de judeţ funcţionând nu mai puţin de 30 de magazine unde oamenii au posibilitatea să se „înnoiască” cu bani puţini.

Chiar în aceste zile se lucrează din plin la deschiderea unui nou spaţiu, amplasat chiar în vecinătatea Primăriei Focşani.

“Avantaj second-hand Focşani” va funcţiona în spaţiul unde a existat Carrefour şi potrivit anunţului postat pe pagina de Facebook va fi un magazin de haine, articole de casă şi încălţăminte second-hand, se pare ceva mai de soi. Tot acolo firma anunţă că face şi angajări.

 

Noi nu putem spune decât că magazinele second hand reflectă gradul de sărăcie care există în oraşul care din punct de vedere economic se află la coada ţării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: