Două firme de casă, favorite pentru deszăpezirea în regim de urgenţă pe străzile din Focşani

Două firme de casă, favorite pentru deszăpezirea în regim de urgenţă pe străzile din Focşani

Deszăpezire în Focşani

SC Sotirex şi SC Roman Impex, conduse de Angela Munteanu şi iubitul ei, fostul deutat PSD Victor Roman, s-au asociat la licitaţia organizată de Primăria Focşani

Ştiri pe aceeaşi temă

În această iarnă, Primăria Focşani va face deszăpezirea pe reţeaua stradală din oraş cu firma CUP Salubritate, care recent şi-a prezentat utilajele cu care va acţiona. S-a apreciat că deszăpezirea va costa un milion de lei, încă un milion de lei fiind investiţi în utilaje.

Mult mai mulţi bani ar urma însă să primească firmele care vor acţiona în oraş în caz de urgenţă. Primăria Focşani a scos la licitaţie contractul de servicii privind  „Restabilirea condiţiilor minime de circulaţie pe reţeaua de drumuri locale din Municipiul Focşani, afectate de situaţiile de urgenţă datorate condiţiilor meteorologice deosebite”.

Astfel, se doreşte un acord cadru cu o durată de patru ani, încheiat cu patru agenţi economici, cu contracte subsecvente de câte un an.

Suma pusă la bătaie de municipalitate este de ot milioane de lei şi a făcut cu ochiul doar eternelor firme de casă: Sotirex şi Roman Impex, firme care deja se pare au exclusivitate la lucrări de asfaltare în Focşani. Acestea sunt conduse de fostul deputat PSD Victor Roman şi de iubita acestuia, Angela Munteanu. Aceştia mai trebuie să aştepte câteva zile până la finalizarea procedurii, în condiţiile în care perioada de depunere a ofertelor s-a încheiat şi singura emoţie e legată de conformitatea ofertelor.

Chiar dacă Primăria Focşani a vrut ca acest acord cadru să fie încheiat cu patru firme, procedura a fost făcută în aşa fel încât să existe un âştigător final. “În cazul in care nu vor fi depuse cel putin 4 oferte, sau, în urma evaluării acestora, nu vor exista cel puţin 3 oferte admisibile, Acordul-cadru va fi încheiat cu acei operatori economici care au depus oferte admisibile”, se arată în procedură.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: