Două adolescente îndrăgostite, căutate cu poliţia după ce au dispărut de la domiciliu

Două adolescente îndrăgostite, căutate cu poliţia după ce au dispărut de la domiciliu

Poliţiştii au căuta fetele

Fetele sunt din Vrancea şi Suceava şi au 14, respectiv 16 ani. Poliţia s-a mobilizat de urgenţă pentru a le găsi pe fete.

Ştiri pe aceeaşi temă

O fată în vârstă de 16 ani a fost găsită duminică, de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală, pe raza comunei Suraia. Poliţiştii au stabilit că aceasta ar fi venit în localitate la data de 10 august,  la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, cu care ar fi corespondat prin intermediul unei reţele de socializare.

Fata este din Suceava şi figura ca fiind dispărută de la domiciliu. Familia copilei a fost contactată şi i s-a comunicat faptul că aceasta va fi internată într-un centru din cadrul DGASPC Vrancea, urmând să fie predată ulterior membrilor familiei.

Cu două mai în urmă, vineri, o fată de 14 ani, din Năneşti a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Semnalmentele ei au fost comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică. Ca urmare a verificărilor desfăşurate de poliţişti, cea în cauză a fost identificată pe raza judeţului Galaţi şi nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind încredinţată părinţilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: