Doi ofiţeri şi trei subofiţeri înaintaţi în grad de Ziua Jandarmeriei Române

Doi ofiţeri şi trei subofiţeri înaintaţi în grad de Ziua Jandarmeriei Române

Totodată, alţi 9 ofiţeri şi 33 maiştri militari  şi subofiţeri au fost recompensaţi cu mulţumiri,un ofiţer şi 20 de subofiţeri cu felicitări şi 8 subofiţeri prin citare pe ordin de zi pe unitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi, 3 aprilie, cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, cadrele militare din Jandarmeria Vrancea au fost recompensate de către viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne.

Astfel, maiorul Vasile Marian a fost avansat la gradul de locotenent colonel iar cpt. Anne Marie Popa a fost recompensat cu gradul de maior.

Totodată, inspectorul general al Jandarmeriei Române, a semnat ordinele de înaintare în grad pentru trei subofiţeri, respectiv Lucian Buică (plutonier adjutant), Marian Daniel Mureş şi Florin Ştefan Vlad (plutonier major), în vreme ce plutonier major Ana Maria Dabija a fost recompensată cu „Mulţumiri” din partea şefului Jandarmeriei Române.

Alţi 9 ofiţeri şi 33 maiştri militari  şi subofiţeri au fost recompensaţi cu mulţumiri,un ofiţer şi 20 de subofiţeri cu felicitări şi 8 subofiţeri prin citare pe ordin de zi pe unitate.

Mai puteţi citi:

Doi jandarmi vrânceni, în misiune NATO în Afganistan

Jandarmeria rurală sărbătoreşte 120 de ani de la înfiinţare

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările