Doi ciobani, dispăruţi de la stâna unde lucrau, căutaţi toată noaptea prin pădure. Unul a fost găsit teafăr

Doi ciobani, dispăruţi de la stâna unde lucrau, căutaţi toată noaptea prin pădure. Unul a fost găsit teafăr

Unul dintre ciobani a fost găsit

Cel de-al doilea cioban dispărut este căutat în continuare de poliţişti, jandarmi şi reprezentanţi ai Salvamont Vrancea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi ciobani care erau angajaţi la o stână au fost daţi dispăruţi luni seara, după ce nu s-au mai întors la punctul de lucru. Potrivit poliţiei, ei lucrau la o stână din comuna Bordeşti şi au plecat cu oile la păscut, dar nu au mai revenit, unul în data de 5 octombrie iar celălalt la data de 6 octombrie.

"În urma cercetărilor efectuate împreună cu reprezentanţi ai IJJ, ISU şi SVSU, unul dintre ciobani a fost identificat azi-dimineaţă în zona  Releului  Pleşeşti, în perioada în care a lipsit nefiind victima vreunei infracţiuni.
În prezent se continuă căutările  pentru identificarea ciobanului plecat în data de 5 octombrie 2019", potrivit IPJ Vrancea.

La căutări au participat şi reprezentanţii Salvamont Vrancea.

"Serviciul Public Judeţean Salvamont Salvamont Vrancea a participat azi noapte cu cinci salvatori montani, o maşină de teren şi două UTV-uri, ca forţă suplimentară de sprijin pentru acţiunile de căutare a unei persoane dispărute în zona subcarpatică împădurită dintre localităţile Bordesti, Dumitreşti şi Slobozia Bradului. Informaţiile confuze şi incerte au determinat abordarea unei arii foarte largi de căutare. Marţi dimineaţa, la ora 7.35, persoana a fost găsită. Nu are probleme medicale", potrivit unui comunicat Salvamont.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: