Directorul CSM Focşani 2007 şi-a dat demisia. Banii pentru sportivi alocaţi acum trei săptămâni de Consiliul Local, blocaţi şi acum de Primărie

Directorul CSM Focşani 2007 şi-a dat demisia. Banii pentru sportivi alocaţi acum trei săptămâni de Consiliul Local, blocaţi şi acum de Primărie

Stănică Grosu

Stănică Grosu este al doilea director al clubului sportiv al municipalităţii are demisionează la doar o lună de la numirea ca interimar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antrenorul de judo Stănică Grosu a rezistat doar o lună în funcţia de director interimar al CSM Focşani 2007.

Acesta şi-a dat joi demisia din funcţie, invocând motive personale. În realitate, surse din  cadrul clubului spun că motivele care au stat la baza deciziei sale ar fi legate de faptul că nici până astăzi Primăria Focşani nu a virat în conturile CSM Focşani 2007 suma de 2,5 milioane de lei, alocată de Consiliul Local pe data de 18 august.

Banii erau necesari pentru plata contractelor sportivilor.

De menţionat că din luna mai şi până în prezent, primarul Cristi Misăilă a acuzat majoritatea din Consiliul Local că blochează bugetul şi omoară sportul, dar se dovedeşte acum că chiar edilul refuză să pună în executare decizia luată în legislativul focşănean.

Este al doilea director care demisionează la doar o lună de la numire, după Carmen Gurguiatu, juristul CSM Focşani 2007, care la rândul său nu a putut rezista decât foarte puţin tensiunii existente în clubul municipalităţii.

Anterior, clubul a fost condus de Viorel Ciubotaru, care a demisionat şi el în luna iunie, după cinci ani la conducerea instituţiei.

Vă mai recomandăm:

Clubul sportiv al municipalităţii din Focşani va fi condus de o femeie

Stănică Grosu revine în funcţia de director al CSM Focşani 2007. Fostul manager nu a rezistat nicio lună
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările